Finike Trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülere plaket

Trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülere plaket

Paylaş
Trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülere plaket

Trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülere plaket

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Kaymakamı Zafer Sağ ile Kaymakam Adayı Elif Bal, trafik kurallarına uyan duyarlı ve bilinçli sürücülere plaket verdi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile Finike İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' ve 'Trafikte Her Yıl Daha İyiye' projeleri kapsamında Finike İlçe Jandarma Komutanlığı'nda plaket töreni düzenlendi. Programa, Kaymakam Zafer Sağ, Kaymakam Adayı Elif Bal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Kemal Karayaka, 10. Jandarma Motosikletli Trafik Tim Komutanı Üstçavuş Tolga Yalçın, 68. Jandarma Trafik Tim Komutanı Uzman Jandarma VII Kademeli Çavuş Mehmet Yıldırım katıldı.

Programda, çeşitli meslek gruplarından son 5 yılda trafik kazasına karışmayan ve hakkında trafikle alakalı idari para cezası karar tutanağı düzenlenmeyen Namık Çelik ve Gültekin Uçar'a plaket verildi. Kaymakam Zafer Sağ, trafik kurallarına uyan duyarlı sürücülere, diğer vatandaşlara da örnek olmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Plaket alan sürücüler, Finike İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından icra edilen denetim, eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerinin kaza sayılarında ve caydırıcılık anlamında çok etkili olduğunu dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı