Gündem Trafik polisini kaputun üstünde taşıdı

Trafik polisini kaputun üstünde taşıdı

Paylaş
Trafik polisini kaputun üstünde taşıdı

Alkollü sürücü, aracını trafik polisinin üstüne sürdü. Aracın kaputuna düşen polis sileceklere tutunarak kilometrelerce bu şekilde gitti

İstanbul Dolmabahçe ışıklarda "Dur" ihtarına uymayan bir araç, polis memurunu motor kaputunun üstüne alarak kaçmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Dolmabahçe kavşağı ışıklarda sabah saat 09.00'da meydana gelen olayda trafiği yönlendiren polis memuru A.H. Beşiktaş'tan gelen trafik akımını durdurmak istedi. Bu sırada en önde bulunan otomobil durmayarak trafik polisine hafif şekilde çarptı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5550","5550","201106","5550-2.jpg");

Çarpma sonucu motor kaputunun üzerine yığılan polis memuru A.H. siliceklere tutunurken şoför gaza basarak hızlandı. Film sahnelerini aratmayan olay sırasında motor kaputunun üzerindeki trafik polisi ile Karaköy istikametine doğru giden sürücü bir süre sonra tramvay yoluna girdi. Fındıklı ışıklarda başka bir araca çarpan sürücü, polisle birlikte yoluna devam etti. Tekrar normal yoluna dönen otomobil Karaköy meydanına kadar geldi.

Bu arada bir otomobilin motor kaputunda trafik polisiyle birlikte hızla gittiğini gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Alarma geçen polis ekipleri ihbar edilen otomobili Galata Köprüsü girişinde güçlükle durdurdu. Olay sırasında hafif şekilde yaralanan polis memuru A.H. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü Nail İ. ise gözlatına alınarak Karaköy polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

SABIKA DOSYASI KABARIK

Olaydan sonra alkol kontrolünden geçirilen sürücü Nail İ.'nin 1,45 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Sarhoş olduğu için ifadesi alınamayan sürücü ayılması için karakolda bekletiliyor. Nail İ.'nin ayıldıktan sonra ifadesinin alınacağı ve savcılık talimatıyla adliyeye götürüleceği belirtildi.

Ölümden dönen trafik polisi Ahmet Turan Alçin ise ifadesinde "Ben motor kaputunun üzerindeyken direksiyonu sağa sola kırıyor beni düşürmeye çalışıyordu. Bir yandan da ’Seni öldüreceğim’ diye bağırıyordu" dedi.

olayın ardından Karaköy Polis Merkezi’nde önce ayılması için bir gün bekletilen Nail İşler, çıkarıldığı Beyoğlu Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine götürüldü. Nail İşler’in 2007 ve 2009 yıllarında uyuşturucu kullanmak, 2005 yılında ev ve işyeri hırsızlığı, 2010 yılında ise otodan hırsızlık suçlarından polis tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı