Gündem Trafik polisleri vatandaşları trafik sempozyumuna davet etti

Trafik polisleri vatandaşları trafik sempozyumuna davet etti

Paylaş
Trafik polisleri  vatandaşları trafik sempozyumuna davet etti

Ankara'da  "Trafikte saygı, hayata saygı" sloganıyla bastırılan el broşürleri dağıtan trafik polisleri, vatandaşları, 16-19 Kasım’da düzenlenecek "8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi"ne davet etti

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, emniyet kemeri simülasyon aracı ile vatandaşlara emniyet kemerinin önemi anlatıldı.

Başkentliler, emniyet kemeri takmadıklarında karşılaşabilecekleri tehlikeleri uygulamalı olarak tecrübe etme imkanı buldu.




Trafik polislerince burada ve alışveriş merkezlerinde, "Trafikte saygı, hayata saygı" sloganıyla bastırılmış el broşürleri dağıtıldı. Polisler, vatandaşları, 16-19 Kasım’da düzenlenecek 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’ne davet etti.


16 KASIM'DA BAŞLAYACAK


İçişleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme ile Milli Eğitim bakanlıkları, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu iş birliğinde ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenecek sempozyum ve sergi, 16 Kasım’da başlayacak.



Sempozyumun açılışına Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılması bekleniyor.

Bu arada, emniyet kemeri simülasyon aracının yarın da Kızılay’da olacağı ve vatandaşların 14.00-16.00 saatlerinde emniyet kemeri testi için araca binebilecekleri belirtildi.