Gündem Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme nasıl ve nereden yapılır?

Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme nasıl ve nereden yapılır?

Paylaş
Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme nasıl ve nereden yapılır?

Trafik sigortası, hasar bilgileri, trafik borcu sorgulama ve ödeme ile ilgili konular internette sıklıkla aratılan konular arasında geliyor. Peki, Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar…

Trafik sigortası ve hasar bilgileri sorgulama, ferdi kaza poliçe sorgulama, OGS geçiş bilgileri sorgulama, plaka bilgisi ödeme sorgulama, motorlu taşıtlar vergisi sorgulama ve trafik cezası sorgulama nasıl yapılır? soruları internette sıklıkla aratılan konular arasında geliyor. Peki, Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar…

Haberin Devamı

TRAFİK SİGORTASI (POLİÇE) VE HASAR BİLGİLERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Araç sahipleri trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulamalarını e-devlet üzerinden yapabiliyor.

Araç sahipleri Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından e-devlet üzerinde açılan alanda ferdi kaza poliçe sorgulaması, OGS geçiş bilgileri sorgulaması, plaka bilgisinden ödeme sorgulama, vergi borcu sorgulama ve OGS hesap detayı sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilir.

Trafik sigortası (poliçe) ve hasar bilgileri sorgulamak için tıklayın

TRAFİK CEZASI BORCU SORGULAMA VE ÖDEME NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın e-devlet üzerinden verdiği hizmetlerden biri de trafik cezası borcu sorgulama ve ödemedir. Araç sahipleri trafik cezası borcu sorgulama ve ödemelerini e-devlet üzerinden yapabiliyor.

Haberin Devamı

Trafik cezası borcu sorgulama ve ödeme yapmak için tıklayınız