Gündem Traktör altında ezildiler: 2 ölü

Traktör altında ezildiler: 2 ölü

Paylaş
Traktör altında ezildiler: 2 ölü

Adana Çukurova Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Güney Şimşek, tatil için gittiği köyünde traktörün devrilmesi sonucu, Abdurrahman Bulut ile birlikte ezilerek yaşamını yitirdi

Tatilini geçirmek üzere Karataş İlçesi’ne bağlı Bahçe Köyü’ne giden Güney Şimşek, arkadaşları Abdurrahman Bulut ve 22 yaşındaki Aydın Bulut ile birlikte bindikleri traktörle Bebeli Köyü’ne gitti.

Burada bir süre kaldıktan sonra dönüşe geçen arkadaşların bindiği traktör, tekerleğinin hendeğe düşmesi sonucu devrildi. Gençlerden Aydın Bulut’un kolu kırılırken, Abdurrahman Bulut ve Güney Şimşek ağır yaralandı.

Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Güney Şimşek ve Abdurrahman Bulut, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 4’üncü sınıf öğrencisi olan Güney Şimşek’in, Üniversitenin Korfbol (panyasız basketbol) takımında oynadığı ve bu dalda madalya ve kupaları bulunduğu ortaya çıktı.

Çevresinde çok sevilen Güney Şimşek, pazartesi günü ailesi ve sevenleri tarafından Bahçe Köyü Mezarlığı’nda, arkadaşı Abdurrahman Bulut ise Bebeli Köyü’nde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA (DHA)