Edirne Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hatipler’e 'Bilim ödülü'

Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hatipler’e 'Bilim ödülü'

Paylaş
Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hatipler’e 'Bilim ödülü'

Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hatipler’e 'Bilim ödülü'

EDİRNE,(DHA)-TRAKYA Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, bilimsel organizasyon alanında dünyanın saygın kuruluşları arasında yer alan İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü’nün her yıl başarılı bilim insanlarına verdiği 'Bilim ödülü'ne layık görüldü.

Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede farklı projeler yöneten, akademik düzeyde organizasyonlar düzenleyen, her eğitim seviyesinden öğrencilere destek veren İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü’nün, 2010 yılından itibaren bilime ve gelişime hizmet eden akademisyen ve genç araştırmacıları takdir amaçlı verdiği 'Bilim ödülleri' 11'inci kez sahipleriyle buluştu. Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından pek çok akademisyen, bürokrat, yazar, sanatçı, diplomat ve strateji uzmanını bünyesinde barındıran uluslararası çapta geniş bir organizasyon olan İKSAD 2020 yılında, Türkiye ve dünyadan 65 bilim insanının ödül almaya hak kazandığını açıkladı. Bilim ödülüne layık görülen akademisyenlerden biri de Trakya Üniversitesi Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler oldu.

2020 yılında yaptığı bilimsel araştırmalar ve akademik çalışmalar neticesinde ödül almaya hak kazanan Doç. Dr. Mustafa Hatipler, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trakya Üniversitesi’nin adını bu vesileyle uluslararası platformlarda duyurmuş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Doç. Dr. Mustafa Hatipler ayrıca, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu başta olmak üzere akademik ve idari paydaşlarına çalışmalarındaki desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haberin Devamı