Türkiye (Son Dakika) Tramvaydaki tacizciye biber gazı

Tramvaydaki tacizciye biber gazı

Paylaş
Tramvaydaki tacizciye biber gazı

Eskişehir'de tramvayda kadın ve çocuklara elle tacizde bulunduğu öne sürülen alkollü bir kişi, tramvayda bulunan bir kadın tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Kimliği belirsiz tacizci, görevlilerin tramvay kapılarını açmasını fırsat bilerek kaçtı

Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi Taşbaşı Çarşısı yakılarında saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddialara göre Otogar-Yunus Emre Devlet Hastanesi seferini yapan tramvay içerisinde kimliği belirsiz bir kişi alkolün de etkisiyle 35-40 yaşlarında bir kadınla yanında bulunan 13-14 yaşlarındaki kızı ve 30 yaşlarındaki bir kadına elle tacizde bulunmaya kalkıştı. Görgü tanıklarına göre 30 yaşlarındaki kadın, çantasından çıkardığı biber gazını kendisinin ve diğer kadın ile kızının saçlarını okşamaya kalkan 20-25 yaşlarındaki tacizcinin yüzüne doğru sıktı. Tacizci ile kadınlar arasında tramvay içerisinde kısa süreli arbede yaşandı.

Biber gazından diğer yolcuların da etkilenmesi üzerine tramvayı kullanan vatman, kapıları açıp tramvayı durdurdu. Kapıların açılmasını fırsat bilen kimliği belirsiz tacizci tramvaydan inip kaçtı.

Şüpheliden şikayetçi olduklarını belirtilen 2 kadın ile 13-14 yaşlarındaki kız çocuğu Polis Merkezi’ne götürüldü. Polisler mobese ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ESKİŞEHİR,(DHA)

Haberin Devamı