Eskişehir Tramvaylarda ücretsiz internet

Tramvaylarda ücretsiz internet

Paylaş
Tramvaylarda ücretsiz internet

Tramvaylarda ücretsiz internet

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi, şehiriçi ulaşımda kullanılan tramvaylarda yolculara ücretsiz internet hizmeti başlattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kentin meydanların yanı sıra Haller Gençlik Merkezi, Sanat ve Kültür Sarayı, Atatürk Kültür Sanat ile Kongre Merkezinde hizmete sunduğu ücretsiz internet olanağını tramvaylara da taşıdı. Yolcular bindikleri tramvaylarda kayıt olarak ücretsiz internet kullanmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tramvaylardaki ücretsiz internet hizmetini sosyal medya hesabından duyurup, gençlere yolculuklarda kitap okumalarını tavsiye etti. Büyükerşen paylaşımına, “Sevgili çocuklar, kıymetli gençler, çağın gerekliliği internet olsa da yolculuklarda en yakın dostunuzun kitaplar olduğunu unutmayın. Sizleri çok seviyorum” diye yazdı.

Büyükşehir yetkilileri, tramvaya binen yolcuların wifi ayarlarını açarak ‘Estram_Wifi’ ağını seçtikten sonra mesaj yoluyla gelen doğrulama kodunu da ilgili sayfaya girip ücretsiz olarak internet hizmetini kullanmaya başlayabileceklerini ifade etti.

Haberin Devamı