Spor Trans Anatolia Rallisi Niğde etabında

Trans Anatolia Rallisi Niğde etabında

Paylaş
Trans Anatolia Rallisi Niğde etabında

Türkiye Otomobil Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenen Trans Anatolia Rallisi'nde Niğde etabına ulaşıldı

4x4 araçlarla ve Enduro motorlar ile Türkiye’nin yanı sıra Hollanda, Belçika, İngiltere, Almanya ve Arjantin’nden sporcuların katıldığı yarışmanın 5. ve 6. etapları Niğde’nin Çamardı İlçesinde yapıldı. Rallinin Gümüşler-Üçkapılı etabından sonra Emli Vadisi’nde mola veren yarışmacıları Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez kamp yerinde ziyaret etti.

Yarışmacılar Çamardı’nın doğal güzelliklerine hayran olduklarını belirttiler. İlçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle özellikle doğa sporlarına uygun olduğunu vurgulayan Kaymakam Dönmez, "Çamardı’nın uluslar arası Anatolia Ralli Yarışması programına alınmasından dolayı mutluyuz. Her türlü doğa ve araç sporları için yarışmacılara destek vermeye devam ediyoruz.

Bu tür yarışmaların doğal güzellikleriyle ünlü ilçemizde yapılması için her türlü imkanları seferber edeceğiz" dedi. Geçen hafta Antalya’da start alan rallide yarışmacılar, günlük ortalama 300 kilometrelik yol kat ederek, toplamda 2 bin 500 kilometrelik parkurda mücadele ediyorlar. Yarışma, Niğde etabının ardından Antalya Manavgat’ta sona erecek.

AA

Haberin Devamı