Gündem Travestiyi, hemşehrileri bıçaklamış!

Travestiyi, hemşehrileri bıçaklamış!

Paylaş
Travestiyi, hemşehrileri bıçaklamış!

Bahçelievler'de saldırıya uğrayan travestiyi, "Bizim oralardan böyle adam çıkmaz" diyen hemşehrilerinin bıçakladığı ortaya çıktı

İstanbul Bahçelievler’de kiraladıkları arabaya aldıkları E. Ö. (32) adlı travestiyi, Ayazağa’daki Büyükşehir Belediyesine ait bir hafriyat alanına götürdükten sonra vücudunun değişik yerlerinden bıçaklayarak yaralayan iki zanlı gözaltına alındı. Şişli Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlılar travestiyi kendileriyle aynı memleketli olduğu için dövüp yaraladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Polis kayıtlarına göre arabasına aldıkları travestiyle yolculuk sırasında memleket muhabbeti yapan zanlılar, travestiyle hemşehri çıkınca onu dövmeye başladı. "Bizim oralardan böyle adam çıkmaz" diyerek E. Ö.’yü Ayazağa’daki hafriyat alanına götüren zanlılar karın, sırt ve boğaz bölgelerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralı E. Ö. sürünerek yola çıkmayı başarınca vatandaşlar tarafından Bakırköy, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine harekete geçen polis zanlıları yakalamak için harekete geçti. E. Ö.’yü bıçaklayan kişilerin kiralık araç kullandığı belirlendi. Araçta bulunan GPS sistemi sayesinde otomobilin Kadıköy’de olduğu tespit edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, kısa sürede Rıhtım caddesinde bir benzinciye giren otomobile operasyon düzenledi. Baskında araç içinde bulunan Emin K. ile Mustafa Ç.’yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan Emin K. ile Mustafa Ç. "Arabadan nereli olduğunu sorduk. Memleketini söyleyince, hemşehri olduğumuz ortaya çıktı. Bunun üzerine bizim memleketten travesti çıkmaz deyince aramızda kavga çıktı. Bu nedenle onu bıçakladık" dediler.
Zanlılar Emin K. ve Mustafa Ç. işlemlerinin bitmesinin ardından İstanbul Adliyesine gönderildi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)