Spor Trezequet, River Plate'le anlaştı

Trezequet, River Plate'le anlaştı

Paylaş
Trezequet, River Plate'le anlaştı

Fransız futbolcu David Trezequet, bundan böyle Arjantin'in en köklü kulüplerinden River Plate'in formasını giyecek

Fransız futbolunun önemli isimlerinden birisi olan David Trezeguet, Arjantin ikinci liginde mücadele eden River Plate ile resmi olarak anlaştı.

David Trezequet, büyük başarıların altına imza attığı Juventus'tan ayrıldıktan sonra, bir daha asla eski günlerine dönemedi. Geçen sezonu, La Liga'da küme düşen Hercules'te geçiren Trezequet, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Bani Yas'ta kısa süre forma giydikten sonra, sakatlığı nedeniyle sözleşme feshedildi.

Yeniden sağlığına kavuşan Fransız futbolcu, bundan böyle, Arjantin futbol tarihinin belki de en köklü kulübü River Plate'in başarısı için mücadele edecek. Sağlık kontrollerinde sorun çıkmayan Trezequet, çocukluğundan bu yana desteklediği River Plate'in formasını giyeceği için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Pasarella ile birlikte, ünlü Monumental Stadını gezen Fransız futbolcu, River taraftarına, takımı yeniden birinci lige çıkaracakları sözünü verdi.

River Plate geçen sezon, 110 yıllık tarihinde ilk kez küme düşmüştü. Bu tür büyük takımların lige tutunmaları için, 3 yıllık puan ortalamasını gözönüne alan tartışmalı sistem de River Plate kurtaramayınca, River taraftarı, başkent Buenos Aires'te büyük olaylar çıkarmıştı.

Haberin Devamı