Türkiye (Son Dakika) Tribün lideri öldürüldü

Tribün lideri öldürüldü

Paylaş
Tribün lideri öldürüldü

İstanbul'da, Küçükköyspor Kulübü yöneticisi ve aynı zamanda tribün lideri 30 yaşındaki Ramazan Süt, bir kafede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, arkadaşı hafif yaralandı

Yıldırım Mahallesi’nde bir kafede arkadaşlarıyla oturan Süt, kimliği belirsiz kişilerin ateş açması sonucu kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralandı, arkadaşı Bayram Yıldırım ise ayağından hafif yaralandı.

Haberin Devamı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Süt, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bazı internet sitelerindeki haberlerde olayın bir "Kürt-Türk çatışması" gibi gösterilmek istenmesine tepki gösteren Ramazan Süt’ün abisi Sinan Süt, önceki gün silahlı saldırıya uğrayan kardeşinin Gaziosmanpaşa Küçükköyspor Kulübü yöneticisi ve tribün lideri olduğunu belirtti.

Kardeşinin Küçükköy’de sevilen, sayılan, insanları birleştiren, taraftar içindeki Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Arap’ı kaynaştıran, aynı sofrada aynı ekmeği paylaşan bir kişi olduğunu vurgulayan Sinan Süt, şunları söyledi:

'SİYASİ BİR KAVGA DEĞİL'

"Kardeşimizin cenazesini kimsenin kullanmasını kesinlikle istemiyoruz. Kardeşim vatan aşığı bir insandı. O, kötü alışkanlığı olmayan, memleketini seven, bu ülkenin birliğine, dirliğine inanan, bayrağının dalgalanmasına hizmet eden bir kardeşimizdi. Bu olayın bazı internet sitelerinde yazıldığı gibi son günlerdeki siyasi olaylarla ilgisi yoktur. Olay siyasi değil ferdi bir olaydır. 4 erkek kardeşiz. Ramazan en küçüğümüzdü. O bir cinayete kurban gitti."

Haberin Devamı

AA