Spor Tribünde Arda kavgası

Tribünde Arda kavgası

Paylaş
Tribünde Arda kavgası

Sarı-Kırmızılı takımın eski yıldızına, "Cim Bom'u satanı biz de satarız" diye bağıran taraftarlara, bir başka grup tepki gösterince kavga çıktı, olaylar emniyette sona erdi

Karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala Galatasaray tribünlerinde Arda Turan kavgası çıktı. Bir grup Sarı -Kırmızılı futbolseverin, Atletico’ya giden Arda için "Cim Bom’u satanı biz de satarız" şeklinde tezahürat yapması ortamı gerginleştirdi. Bir başka grubun Arda aleyhine tezahürat yapanlara saldırması üzerine emniyet güçleri olaylara müdahale etti. Arda’nın annesi, babası ve kardeşi de İzmir Atatürk Stadı’nda maçı izledi.

Maç öncesi mesaj attı

Sosyal medyada mücadele öncesi mesaj yayınlayan Arda, şu ifadelere yer verdi: "Bugün, alınterimizi hangi formanın altında akıttığımız önemli değil. Alınlarının teriyle hayatlarını kazanmaya çalışırken hayatlarını kaybeden Somalı işçilerin ailelerinin yanında olmak, ülkemizin bu ortak acısına evrensel bir dayanışma ruhuyla hep birlikte el verebilmek için, Atletico Madridlisiyle, Galatasaraylısıyla, taraftarıyla oyuncusuyla, teknik ekibiyle yöneticisiyle, güzel İzmir’in güzel insanlarıyla, Somalı kardeşlerimiz için tek yürek mücadele edeceğiz. Acının dili, dini, ırkı ve rengi olmadığı gibi; dayanışmanın da dili, dini, ırkı ve rengi ayırt edilemez. Bugün skorbordda kazanan emek, kardeşlik ve dayanışma olacak."

Haberin Devamı