Kültür - Sanat Tronic Music Showcase ilk kez Suma Beach'de
Paylaş
Tronic Music Showcase ilk kez Suma Beach'de

İyi müzik ve eğlencenin izini sürenler, ‘Tronic Music Showcase’ ile ilk kez Suma Beach’in büyülü ormanında buluşuyor

Türkiye’nin ilk uluslararası plak şirketi Jeton Records ve Burn Energy işbirliğiyle düzenlenen festivalde dünyanın en önemli iki tekno etiketinden biri olan Tronic; Showcase ile ilk kez Istanbul’da bir araya geliyor. Yarın (30 Haziran Cumartesi) gerçekleşecek etkinlikte efsane müzisyen Christian Smith’le birlikte Alman ikili 2pole, Ferhat Albayrak ve Alan Cutt setin başına geçecek.

Haberin Devamı

MÜZİĞİN GELECEKTEKİ DURAĞI

Ünlü müzisyen Christian Smith tarafından 1997’de kurulan Tronic Music, yenilikçi ve sınırları zorlayan tarzı ile kısa sürede müzik dünyasında güçlü bir ikon haline geldi. Bugün dünyanın en büyük festivalleriyle kulüplerinin headliner’ı olan Smith, Tronic Radioshow ile de her hafta milyonlarca dinleyiciye ulaşıyor. Sadece kendi plak şirketine değil Drumcode, Cocoon, Bedrock gibi devlere de müzik üreten Smith’in ‘New School ‘ tarzı, dinleyiciyi müziğin gelecekte durağına ışınlıyor. Tronic'in son dönemde parlayan yıldızlarından ve Beatport Chart'larının değişmez Frankfurtlu ikilisi 2pole de festival kapsamında ilk kez Istanbul’a gelerek performans sergileyecek.

Türkiye’yi uluslararası platformlarda da teDan ve Carlo Ruetz ile aynı sahneyi paylaşmış olan Alan Cutt da gecenin ev sahipleri arasında olacak.

Haberin Devamı