Gündem TRT, Deniz Ülke Arıboğan'ın işine son verdi

TRT, Deniz Ülke Arıboğan'ın işine son verdi

Paylaş
TRT, Deniz Ülke Arıboğan'ın işine son verdi

Akademisyen Deniz Ülke Arıboğan, son operasyonu eleştiren bir tweet atınca TRT'deki işine son verildi. Arıboğan, TRT'deki görevinden kovulduğunu "TRT'de uzun yıllardır yaptığım Açı programındaki görevime son verilmiş. Şanım olsun!" mesajıyla duyurdu

Türkiye güne yeni bir operasyon dalgasıyla uyandı. Operasyonun artçı sarsıntıları devam ederken bir akademisyen, mikro blog sitesinden operasyonları eleştirince TRT'deki görevine son verildi.

Haberin Devamı

TRT Haber ekranlarında uzun zamandır 'Açı' isimli programı sunan akademisyen Deniz Ülke Arıboğan, işine son verildiğini Twitter adresinden duyurdu. Arıboğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TRT'de uzun yıllardır yaptığım Açı programındaki görevime son verilmiş. Şanım olsun!” ifadelerini paylaştı.

Arıboğan’ın “Demokrasi ona layık olanların, ona sahip çıkanların hak ettiği bir rejimdir. Medyanın özgür olmadığı bir ortamda demokrasiden söz edilemez” mesajını Twitter'dan paylaştığı için işine son verildiği ileri sürülüyor.

‘Koza İpek Holding operasyonuna tepki’ olarak değerlendirilen bu mesaj sonrasında TRT yönetiminin Arıboğan’ın işine son verdiği iddia edildi.