Siyaset Trump'ın hareketi dikkat çekti
Paylaş
Trump'ın hareketi dikkat çekti

ABD başkanı Donald Trump'ın havalimanında Melania Trump'a karşı yaptığı hareket beden dili uzmanlarının dikkatini çekti

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, geçtiğimiz cuma günü 21 Ocak'tan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıkmıştı.

TRUMP'I ÖPEREK KARŞILADI


First lady, Florida'daki havaalanında uçaktan inen eşini öperek karşıladı. Trump, göreve başladıktan sonra ilk kez bir hafta sonunu Florida'daki malikânesinde geçirdi.

Uçaktan inen eşini, merdivenlerin başında öperek karşılayan Melania Trump ailenin New York'taki Trump Tower'daki evinde kalıyordu.

EŞİNİN ELİNİ TUTMAK İSTEMEDİ


İngiliz Daily Mail gazetesi ise Melania Trump'ın eşini karşılaması sırasında yaşanan bir görüntüye dikkat çekti, görüntüyü beden dili uzmanına sordu.



Görüntülere göre Trump, uçaktan indikten sonra eşinin elini tutuyordu. Bir anda elini bırakıp alkışlama hareketi yaptı. Melania Trump ikinci kez eşinin elini tuttu. Trump ise eşinin elini bir süre sallayıp bıraktı.


DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ


Beden dilli uzmanı Patti Wood'a göre Trump halk içinde eşinin elini tutmak istemedi. Wood'a göre bu tercihin nedeni Trump'ın kamera önünde başkan olarak daha baskın görünmek istemesi.

Ancak Wood Trump'ın başkanlık yarışından bu yana çiftin tavrında bir değişiklik olduğunu, kamuoyu önünde daha sevecen davrandıklarını düşünüyor.


Haberin Devamı