Gündem Son dakika: TSK sosyal medyadan paylaştı, beğeni yağdı

Son dakika: TSK sosyal medyadan paylaştı, beğeni yağdı

Paylaş
Son dakika: TSK sosyal medyadan paylaştı, beğeni yağdı

TSK'nın sosyal medyada paylaştığı tahliye operasyonu büyük ilgi görmüştü. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ın attığı tweet ise görüntülerdeki detaya dikkat çekti

Türk Silah Kuvvetleri'nin kahraman askerleri yine imkansızı gerçekleştirdi. Gelen son dakika görüntülerinde, bir tahliye operasyonu için 3000 metre rakımlı kayalığa gelen pilot, neredeyse helikopterin iniş takımlarını kayalıklara yaslayarak tahliyeyi başarıyla gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

TSK bu anları sosyal medya hesabından "Kahraman pilotlarımızın terörle mücadele harekâtında 3000 m rakımdaki kayalıktan gerçekleştirdiği tahliye." notuyla paylaştı.

İşte o anlar:

ABDULLAH AĞAR O DETAYA DIKKAT ÇEKTİ

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, bu görüntülerin Mehmetçiklerin canlarını ortaya koyarak "gıdım gıdım" can kurtarma telaşını gösterdiğine dikkat çekerek Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"3.000 metrenin sert, nereden geldiği-vurduğu bilinmez bıçkın-bitirim anafor, yan ve yamaç rüzgarlarında, bir basıp-bir kaldıran gövde alıp-gövde götüren pal burgaçlarında, bıçak sırtındaki ve hlkp’teki Mehmetlerin canlarını ortaya koyarak “gıdım gıdım” CAN KURTARMA TELAŞIDIR BU.

Ağar'ın attığı bu tweet, kısa sürede yaklaşık 20 bin kez görüntülendi ve çok defa paylaşıldı.

Haberin Devamı