Spor TT Arena’da 8 sahte polis!

TT Arena’da 8 sahte polis!

Paylaş
TT Arena’da 8 sahte polis!

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan ve golsüz berabere biten derbi öncesi TT Arena’nın kapılarında sahte polis krizi yaşandığı ortaya çıktı.

Maç için bilet bulamayan 8 Galatasaray taraftarının, polis kıyafetleri giyerek bir süre kapıdaki kontrol noktasında bekledikleri daha sonra amir polislerden birinin ismini vererek ‘bize içeride görev verdi’ diye sahaya girmeye çalıştıkları öğrenildi.

ÜZERLERİNDEN SAHTE POLİS KİMLİĞİ ÇIKTI


Ancak ismini verdikleri müdürün o gün görevde olmamasından şüphelenen diğer polislerin kimlik sormasıyla taraftarların foyası da ortaya çıktı. Yapılan kontrollerde taraftarlardan bazılarının üzerinden sahte polis kimliği de çıktı. Sahte kimliklerden birine yapıştırılan oyuncu fotoğrafı da dikkat çekti. 8 taraftar hakkında işlem yapılırken, maçlara giriş yasağı cezası da verildi.

Polis kıyafetiyle GS-FB maçına girmek isteyen taraftarların üzerinde sahte polis kimliği de bulundu. (Vatan)


YA DERBİDEN ÖNCESİ...


İstanbul'da Vodafone Park civarında yaşanan alçak terör saldırısından sonra stat çevrelerinde geniş önlem alan Emniyet, neredeyse bu bölgelerde kuş uçurmuyordu. Derbi gibi olay çıkma riski yüksek bir müsabakaya bile polis kimlikleriyle girmeye çalışan bu kişilerin, Galatasaray - Fenerbahçe maçından önce kaça maça girip-çıktıkları henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı