Gündem TTNET'ten kafa karıştıran açıklama

TTNET'ten kafa karıştıran açıklama

Paylaş
TTNET'ten kafa karıştıran açıklama

TTNET'in kullanıcılarına mesaj göndererek 'bazı noktalarda internet kesintileri yaşanabileceği' haberlerinin sosyal medyada büyük yankı bulmasının ardından bu kez 'internet kesintisi' haberlerinin 'asılsız' olduğuna dair yeni bir açıklama geldi

Haftalardır 25 Mart'ta çok önemli bir kaset ya da kayıt yayınlanacağının öne sürülmesinin ardından sosyal medyada aynı gün internetin kesileceği iddiaları yayıldı. İddialar, Youtube ve Facebook'un 24 Mart'ı 25 Mart'a bağlayan gece yasaklanacağına da uzandı.

TTNET, erişim sağladığı abonelerine "25 Mart'ta 08:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları nedeniyle internet bağlantılarının kısa süreliğine etkilenebileceğini" duyurduğu haberlerinin yayıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan 'internet kesintisi' haberlerinin sosyal medyada ve büyük medya kuruluşlarının haber sitelerinde geniş yankı uyandırmasının ardından TTNET'ten çıkan haberlerin 'asılsız' olduğuna dair basın kuruluşlarına şu açıklama geldi:

"TTNET tarafından 25 Mart 2014 tarihinde, Türkiye genelinde internet erişiminin kesileceğine ilişkin iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

TTNET A.Ş. "