Magazin Tuba Büyüküstün içini döktü: 3 ay içinde çok şey değişti

Tuba Büyüküstün içini döktü: 3 ay içinde çok şey değişti

Paylaş
Tuba Büyüküstün içini döktü: 3 ay içinde çok şey değişti

Dün doğum günü olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Instagram'da “3 ay içinde hayatımda çok şey değişti" diyerek takipçilerine içini döktü.

Tuba Büyüküstün 2012’de evlendiği, ikizleri Maya ve Toprak’ın babası Onur Saylak’tan Haziran 2017’de boşanmıştı, Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişkisi 3 ay önce bitmişti. Oyuncunun dün doğum günüydü. 38 yaşına bastı. İçini Instagram’da döktü. “3 ay içinde hayatımda çok şey değişti. Kalp kırıklığı, üstesinden gelemediğim tatsız anlar, travmalar, sessizlik, kararsızlık... Bu süreçte hepsine baktım, taaa gözlerinin içine. Ne gördüm biliyor musunuz? Sevgi. Koşulsuz sevgi, güven duygusu. Bu daha başlangıç, biliyorum. İyi ki doğdum” yazdı.

Haberin Devamı

'Muhteşem bir kadınım'

İşte Tuba Büyüküstün’ün sözleri: “38 mi? Nasıl oldu ki o kadar? Kendime baktım ben bu süreçte. En içime. Kendimi izledim. Anlamaya çalıştım. Bir insan olarak, bir ruh olarak, bir çocuk, bir arkadaş, bir sanatçı, bir anne olarak. Pek çok zaaf ve pek çok eksik karşıladı beni. Tüm yaşadıklarımla, mutluluklarım, başarılarım, yanılgılarım, beni ben yapan hatalarım ve hayattan aldığım sevgiyle muhteşem bir kadın olarak bitiriyorum eski yaşımı. Bu yolculukta benimle olan herkese, gönlümde aşk ile kalanlara, ruhumu ve beynimi doyuranlara teşekkür ediyorum.