Magazin Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar'ın gözdesi

Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar'ın gözdesi

Paylaş
Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz, Araplar'ın gözdesi

Uydu aracılığı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Amerika'ya yönelik yayın yapan Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının yaptığı ankette Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz en beğenilen sanatçılar olarak belirlendi

Türk sanatçılarla ilgili haberlerin sürekli yer aldığı ve Türkiye’de ilgi ile izlenen dizilerin kısa süre içerisinde Arapça dublajla yayınlandığı kanallardan biri olan MBC4’te Twitter üzerinden anket yapıldı. Kanal takipçilerinin #StarMBC4 etiketi ile beğendikleri kadın ve erkek sanatçıların isimlerini yazarak katıldığı anket 1 ay boyunca devam ettirildi.

Haberin Devamı

Kanal tarafından belirlenen 10 erkek ve 10 kadın sanatçılar tek tek elenirken, anketin sonunda özellikle Arap dünyasında çok büyük hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün ve çok sayıda kanalda yayınlanan 'Kurtlar Vadisi’ sayesinde tanınarak sevilen Necati Şaşmaz birinci seçilmiş oldu.

Birleşmiş MilletlerÇocuklara Yardım Fonu (UNICEF/United Nations International Children’s Emergency Fund) ’İyi Niyet Elçisi’ Tuba Büyüküstün, bu yıl Ürdün’e giderek Suriye sınırındaki ülkelerindeki iç savaştan kaçan binlerce kadın ve çocuğun barındırıldığı Zaatari Çadırkenti’ne kadın ve çocuklara ziyarette bulunmuştu.

İhsan DÖRTKARDEŞ / DHA