Magazin Tuba Ünsal'dan itiraf: Getir götür yapıyordum

Tuba Ünsal'dan itiraf: Getir götür yapıyordum

Paylaş
Tuba Ünsal'dan itiraf: Getir götür yapıyordum

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Instagram yayınına katılan Tuba Ünsal samimi açıklamalar yaptı. Halil Kalmuk / halil.kalmuk@posta.com.tr

Tuba Ünsal, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Instagram’da düzenlediği canlı yayının konuğu oldu. 38 yaşındaki oyuncu samimi açıklamalar yaptı. “47 gündür Sare ve Civan Mert ile evdeyiz. Sıkıldığım anlarda hastaneleri aklıma getiriyorum, çalışanların ve hastaların durumunu düşünüyorum. Allah ‘Of’ diyeni çarpar. Sarılmadan duramayan bir insan olarak karantina bitince ilk işim; sevdiklerimin boynuna atlamak olacak” dedi.

Haberin Devamı

'Tahammülüm kalmadı'

Tuba Ünsal şunları söyledi:

  • “‘Kaç çocuğun var?’ diye soran olunca, Mirgün’ün kızı Leyla’yı da sayıyorum.”
  • “Kimse bilmez ama bir kızım daha bulunuyor. Annesi öldürülmüş. Koruyucu ablalık yapıyorum.”
  • “Sosyal medyayı seviyordum ama korona sayesinde oradaki herkesin hayatlarının ne kadar fake olduğunu gördüm. Tahammülüm kalmadı. Kapatmayı düşünüyorum.”
  • “Bir karavanım var, arada sırada kaçar kampa giderim.”

Babası kol kanat germişti

Tuba Ünsal bugünlere gelmesinde Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel’in büyük payı olduğunu belirtti. Şöyle konuştu: “İzmir’de zarafet kursunda getir götür işleri yapıyordum. Kendime güvenim yoktu. Modellik yarışmasına girdim, kazanamadım. Paris’e gittim, 6 ayda döndüm. Sonra Bergüzar Korel’in babası Tanju Korel yapımcısı olduğu dizide bana rol verdi. Ailece evlerini açtılar. Bergüzar’ın odasında kaldım.