Gündem TÜBİTAK 25 proje personeli alıyor!

TÜBİTAK 25 proje personeli alıyor!

Paylaş
TÜBİTAK 25 proje personeli alıyor!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) bünyesinde görevlendirilmek üzere 25 proje personeli (araştırmacı) alınacak. Başvurular 30 Ağustos’ta sona erecek. Peki, TÜBİTAK araştırmacı başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı ile ilgili detaylar…

TÜBİTAK TÜSSİDE bünyesinde görevlendirilmek üzere araştırmacı (proje personeli) alıyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı ne zaman? TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK başvuruları ve ilanları ile ilgili detaylar…

Haberin Devamı

TÜBİTAK Kocaeli’de Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) bünyesine görev yapmak üzere 25 proje personeli (araştırmacı) alıyor. Başvuru yapacak adayların lisans bölümleri ilanda paylaşıldı.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

TÜBİTAK Başkanlığının Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Kocaeli’de istihdam edilmek üzere yapılacak personel alımına dair başvuru şartları, "www.tubitak.gov.tr" internet adresinin yanı sıra Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarından görülebilecek.

TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden yapılacak başvurular için son tarih 30 Ağustos olarak belirlendi.