Spor Tudor: Rakibe nefes aldırmayın

Tudor: Rakibe nefes aldırmayın

Paylaş
Tudor: Rakibe nefes aldırmayın

Aslan’ın hocası Tudor, dün Kasımpaşa maçına yönelik olarak tam takım halinde yapılan idmanda tüm ağırlığı önde baskı ve pres çalışmalarına verdi. Antrenmanı sık sık yarıda kesen Hırvat hoca, öğrencilerinden kesintisiz pres ve yüksek tempoyla rakibe nefes aldırmamalarını istedi.

Süper Lig’in 5. haftasında cumartesi günü Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Galatasaray’da, zorlu maçın hazırlıkları dün tam kadro halinde yapıldı. Teknik direktör Igor Tudor, antrenmanın büyük bölümünü dar alanda pas, top kapma ve topa sahip olma çalışmalarına ayırdı.

Hırvat hocanın ısrarla üzerinde durduğu konu ise ön tarafta yapılan pres. Takımından rakip yarı sahada kesintisiz baskı yapmasını isteyen Tudor’un planı, yüksek tempoyu taraftarın itici gücüyle birleştirip rakibe nefes aldırmamak. 39 yaşındaki çalıştırıcı, Antalya deplasmanından farklı olarak Türk Telekom’daki Kasımpaşa maçında erken gelecek bir golün skoru çok farklı bir yere götüreceğini düşünüyor.

"RAKİPLERE GÖZDAĞI OLSUN"


Kasımpaşa maçında alınması muhtemel farklı bir galibiyetin lig yarışında kendilerine avantaj sağlayacağını belirten Tudor’un, “Rakiplere gözdağı olması açısından gösterişli bir galibiyet çok işimize yarayacak. Antalya maçına yorgun çıkmıştık, biliyorum. Ancak bu kez bir bahane yok. Kendi evimizdeyiz, seyirci desteği arkamızda olacak. Ne gerekiyorsa yapmalı, gerekirse her oyuncum 2 kişilik oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız” dediği öğrenildi.

Fanatik

Haberin Devamı