Akdeniz TÜFAD Şube Başkanı Bilir’den, Başkan Gültak’a plaket

TÜFAD Şube Başkanı Bilir’den, Başkan Gültak’a plaket

Paylaş
TÜFAD Şube Başkanı Bilir’den, Başkan Gültak’a plaket

TÜFAD Şube Başkanı Bilir’den, Başkan Gültak’a plaket

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Şube Başkanı Mesut Bilir, zor günler yaşayan Futbol Antrenörü İzzet Kızgın’ı Akdeniz Belediyespor’un renklerine bağlaması nedeniyle, Başkan Mustafa Gültak’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.
TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı ziyaret etti. Ziyarete, geçtiğimiz günlerde Akdeniz Belediye Spor Kulübü’ne katılarak görev alan ve bugüne dek birçok yetenekli çocuğu keşfedip, futbola kazandıran Antrenör İzzet Kızgın da katıldı.
Buluşmada TÜFAD Mersin Şube Başkanı Bilir; spora ve sporcuya verdiği destekler ve özellikle de ekonomik olarak zor günlerden geçen Futbol Antrenörü İzzet Kızgın’ı, Akdeniz Belediyespor’un renklerine bağlaması nedeniyle Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür ederek bir plaket takdim etti.
Ziyaretlerinden ötürü TÜFAD Şube Başkanı Bilir ve Antrenör Kızgın’a teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da eski bir profesyonel futbolcu olarak sporun insan hayatındaki önemini bildiğini; bu nedenle spora ve sporcuya her türlü desteği vermek için belediye olarak tüm imkânlarını zorladıklarını anlattı.
Akdeniz’de mevcut spor tesislerini yenilerken, ilçeye birçok yeni tesis ve saha da kazandırdıklarını kaydeden Başkan Gültak; geçmişte istenmeyen olaylarla anılan Akdeniz’i, spor, sanat ve kültür ile anılan bir ilçe haline getirmek için mücadele ettiklerini söyledi. Akdeniz Yaz Spor Okulu kurslarının başladığını da kaydeden Başkan Gültak, ebeveynlerden çocuklarını yetenekli oldukları spor dallarına kaydetmeleri çağrısını yineledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı