Dünya Tuğçe'nin katil zanlısı alkollüymüş!

Tuğçe'nin katil zanlısı alkollüymüş!

Paylaş
Tuğçe'nin katil zanlısı alkollüymüş!

Alman Der Spiegel dergisinin haberine göre, tacize uğrayan iki genç kızı korumak isterken yumruklanarak ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'ın katil zanlısı alkollüymüş...

Almanya'nın Offenbach kentinde, tacize uğrayan iki genç kızı korumak isterken, 18 yaşındaki Sırp genci Sanel M.'nin yumruk darbesiyle ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Tuğçe Albayrak’ın katil zanlısının olay sırasında sarhoş olduğu ortaya çıktı.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer24170","24170","201412","24170-.jpg","1", "0","Tuğçe Albayrak'a saldırı anı görüntüleri...");

Spiegel dergisi, polis raporlarına dayanarak verdiği haberde, Sanel M.'nin olaydan iki saat sonra, sabah saat 06:00’da yapılan alkol testinde 1,4 promil alkollü çıktığını yazdı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞLAR


Olay gününe ilişkin ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Sırp gencinin, arkadaşlarıyla birlikte Balkan Diskoteği olarak bilinen bir kulüpte 18. yaş gününü kutladığını aktaran Spiegel, gençlerin içki içtiklerini, gece kulübünden çıktıktan sonra da olayın yaşandığı restorana gittiklerini yazdı.

DÖRT SUÇTAN KAYDI VAR

Başarısız bir okul yaşantısı olan ve birkaç kez okul değiştirmek zorunda kalan katil zanlısı Sanel M.’nin ikisi 2012, ikisi ise 2014 yılı içerisinde olmak üzere, poliste kayıtlı dört suçu olduğu belirtildi. Sanel M.’nin polis kayıtlarına göre, arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği iki hırsızlık ve ağır yaralama suçu bulunuyor. Cep telefonu gaspı ve büfe soygunu da kayıtlara geçen ve Sanel M.’nin hüküm giydiği suçlar arasında bulunuyor.

Ahmet YILDIRIM; DORTMUND / DHA