Dünya Tuğrul Türkeş Ak Parti'den aday oldu

Tuğrul Türkeş Ak Parti'den aday oldu

Paylaş
Tuğrul Türkeş Ak Parti'den aday oldu

MHP'den istifa eden Tuğrul Türkeş'in AK Parti'nin Ankara adayı olduğu iddia edildi! Türkeş yaptığı ilk açıklamada ise "Bana ulaşan bir şey yok" dedi. Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ, Türkeş'in Ankara'dan aday gösterildiğini söyledi

Geçici Başbakan olarak atanan Ahmet Davutoğlu kabine için MHP Ankara milletvekili Tuğrul Türkeş'e teklif götürmüş, Türkeş de teklifi kabul ederek büyük bir sürprize imza atmıştı. Sonrasında ise MHP, Tuğrul Türkeş'i jet hızıyla partiden ihraç etti. Sabah saatlerinde MHP'den ve Meclis Başkanlık Divanı üyeliği görevinden istifa eden Tuğrul Türkeş, Ak Parti'den milletvekili adayı oldu. Kulislere göre AK Parti, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'i Ankara'dan aday gösterdi.

Haberin Devamı

TÜRKEŞ'TEN İLK AÇIKLAMA

Tuğrul Türkeş'in Ak Parti'den milletvekili adayı olduğuna ilişkin iddialar sonrası Tuğrul Türkeş "Bana ulaşan bir şey yok. Şu ana kadar kimse bana bilgi vermiş değil. Ben de teyit etmeye çalışıyorum." dedi.

Öte yandan AK Parti cephesinde Tuğrul Türkeş'in AK Parti'den aday olup olmadığıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, kulislerde Türkeş'in AK Parti'den aday olduğu konuşuluyordu.

TARTIŞMALARA SON NOKTAYI KOYAN AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, listeleri Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada Tuğrul Türkeş'in Ankara'dan AK Parti milletvekili adayı olarak gösterildiğini açıkladı.