Merkez TÜGVA Genel Başkan Yardımcısından Osmaniye ziyareti

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısından Osmaniye ziyareti

Paylaş
TÜGVA Genel Başkan Yardımcısından Osmaniye ziyareti

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısından Osmaniye ziyareti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci ve Bölge Sorumlusu Abdülhamit Balta, Osmaniye'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret eden heyet, daha sonrasında İstiklal Mahallesi Çalık Süleyman Caddesi'ndeki TÜGVA Osmaniye İl Temsilcilik binasında teşkilat mensupları ile buluştu.
Yapılan kongreler sonrasında yeni döneme giren illeri ziyaret ettiklerini ve teşkilat ile buluştuklarını dile getiren TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, "Bu kapsamda çalışmalarından memnun olduğumuz Osmaniye teşkilatımızı da ziyaret ederek, teşkilat mensubu kardeşlerimizle bir araya geldik. Ve güzel bir teşkilat buluşması gerçekleştirdik." dedi.
Beşinci şöyle devam etti: "Sayın Valimize ve İl Temsilcimiz Talha Akif Gürbüz'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. İnşallah geniş bir zamanda Osmaniye'mizde çok daha geniş bir program gerçekleştireceğiz. Görüyoruz ki Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Osmaniye'miz dede gençliğe sahip çıkan bir teşkilatımız var."

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı