Çankırı TÜGVA'nın konuğu İŞKUR Müdürü oldu

TÜGVA'nın konuğu İŞKUR Müdürü oldu

Paylaş
TÜGVA'nın konuğu İŞKUR Müdürü oldu

TÜGVA'nın konuğu İŞKUR Müdürü oldu

Cengiz YALÇIN/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Kariyer Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu İŞKUR İl Müdürü Alim Çaycı oldu.
TÜGVA Çankırı İl Temsilciliği'nde bu hafta ikincisi düzenlenen programa, TÜGVA Çankırı İl Temsilcisi Ömer Ulucan, yönetim kurulu ve TÜGVA'lı gençler katıldı. İŞKUR İl Müdürü Alim Çaycı, kariyerinden ve gençlerin geleceği inşa ederken dikkat etmesi gereken konulardan söz etti. TÜGVA'nın gençler için önemine değinen Çaycı, "TÜGVA gençleri geleceğe taşıyan bir vakıf. Ülkemizin, toplumumuzun geleceği olan gençlerin iyi yetişmesinde TÜGVA'nın üstlendiği rol çok önemlidir" dedi.
TÜGVA İl Temsilcisi Ömer Ulucan, Alim Çaycı'ya teşekkür ederek, "Mesleki manada büyük bir birikime ve tecrübeye sahip olan İŞKUR İl Müdürümüzün bu akşam gençlerimize verdiği öğütler ve bilgiler ileride gençlerimize çok faydalı olacak bilgilerdi. Biz kariyer sohbetlerini düzenlerken gençlerimize, geleceğe hazırlanmalarında faydalı olabilecek bir etkinlik olmasını istedik. Bu akşam da bu amaca uygun bir sohbet ortamı oluştu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı