Türkiye (Son Dakika) Tükenmez kalemle yaşama bağlandı

Tükenmez kalemle yaşama bağlandı

Paylaş
Tükenmez kalemle yaşama bağlandı

'Burun sönmesi' rahatsızlığı nedeniyle tükenmez kalemin dışından kendine yaptığı minik boruları burnuna yerleştirerek nefes alıp veriyor

Antalya'da oturan evli ve 1 çocuk annesi 30 yaşındaki Zühra Kızgın, burun sönmesi rahatsızlığı nedeniyle tükenmez kalemin dışından kendine yaptığı minik boruları burnuna yerleştirerek nefes alıp yaşamaya çalışıyor.

Ev kadını Kızgın, 3 yıl önce geniz akıntısı, kulak çınlaması, yüksek tansiyon şikayetleriyle doktora başvurdu. Burnunda kemik eğriliği ve geniz eti büyümesi teşhis edilen Kızgın, ilk ameliyatını oldu.

4 ay sonra kulak ağrıları ile yaşamaya başlayan Kızgın'ın burnu sönmeye, her iki tarafına etler yapışmaya ve nefes almakta güçlük çekmeye başladı. İlk ameliyatının ardından bugüne kadar aynı şikayetle 4 kez daha burun ameliyatı olan Zühra Kızgın, her geçen gün daha da kötüleşti.

Ayakta durmakta ve yürümekte zorluk çeken genç kadın, nefes almak için bir yöntem geliştirdi. İki ucu açık tükenmez kalem kabını burun deliklerine yerleştiren Zühra Kızgın, nefes alıp yaşamaya çalışıyor.

Hayatta kalması o iki küçük boruya bağlı olan Kızgın, "Doktorların verdiği kauçuktan yapılan bir aparat vardı. Ancak burnuma taktığım zaman çok acı veriyordu. Ben de bu yöntemi geliştirdim. Bunlarla yaşam konforum, kauçuk aparata göre daha iyi" dedi.

Emre BAYLAN / ANTALYA (DHA)

Haberin Devamı