Magazin Tülin Şahin'in eşi Pedro de Noronha Türkçe öğreniyor

Tülin Şahin'in eşi Pedro de Noronha Türkçe öğreniyor

Paylaş
Tülin Şahin'in eşi Pedro de Noronha Türkçe öğreniyor

Corona virüs salgını başladığından beri evine kapanan Tülin Şahin’in, işleri nedeniyle sık sık yurt dışına çıkan eşi Pedro de Noronha'nın nerede olduğu merak ediliyordu. Noronha, ölümcül gelişmeleri öğrenince Türkiye’den ayrılmamış, özel bir hoca eşliğinde Türkçe öğrenmeye başlamış. Halil Kalmuk/ halil.kalmuk@posta.com.tr

Tülin Şahin ikinci evliliğini Portekizli Pedro de Noronha ile Nisan 2018’de Porto’da yapmıştı. Anne olmak için elini çabuk tutmuş, 4 Kasım’da kızı Siena Leyla’yı İstanbul’da dünyaya getirmişti. Corona virüs salgını başladığından beri evine kapanan Tülin Şahin’in, işleri nedeniyle sık sık yurtdışına çıkan eşinin nerede olduğu merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Tülin Şahin 8 dil biliyor

Pedro de Noronha, önlemini şubatta almış, ölümcül gelişmeleri öğrenince Türkiye’den ayrılmamış. Bu arada özel bir hoca eşliğinde uzaktan eğitim metoduyla Türkçe öğrenmeye başlamış. Eşi ile de evde pratik yapıyormuş. İngilizce, Fransızca, Almanca dahil olmak üzere 8 dil bilen Danimarka doğumlu Tülin Şahin, bebeği ile Türkçe konuşuyormuş.