Türkiye (Son Dakika) Tümseğe sert giren şoförü yolcu darp etti

Tümseğe sert giren şoförü yolcu darp etti

Paylaş
Tümseğe sert giren şoförü yolcu darp etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tümseğe hızlı giren halk otobüsünde kafasını ayaktaki yolcuların tutmaları için yapılan demir çubuğa çarparak yaralanan yolcu, sürücüyü darp etti. Olay, araç içersindeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi

İnegöl’de, Akhisar Mahallesi güzergahında çalışan özel halk otobüsünün sürücüsü, tümseğe sert girince Mehmet K. isimli yolcu, kafasını halk otobüsünde ayakta yolcuların tutunması için kullanılan demire kafasını çarptı. Olay sonrası halk otobüsünü durduran sürücü Ahmet Akan, kapıları açıp yoclulardan özür diledi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30774","30774","201505","30774-304278.jpg","1", "0","Tü

Bu sırada başından yaralanan yolcu 38 yaşındaki Mehmet K., direksiyonda oturan sürücü Akan’a tekme-tokat saldırıp dövdü. Aldığı darbelerle yüzü ve kafası yarılan Ahmet Akan’ı vatandaşlar, öfkeli yolcunun elinden güçlükle kurtardı. Olay sonrası sürücü ve yolcu ayrı ayrı ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Halk otobüsündeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kavga nedeniyle taraflar bir birinden şikayetçi olunca soruşturma başlatıldı.

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), (DHA)