Magazin Tuna Arman, Çocuklar Duymasın dizisine dahil oldu

Tuna Arman, Çocuklar Duymasın dizisine dahil oldu

Paylaş
Tuna Arman, Çocuklar Duymasın dizisine dahil oldu

Çocuklar Duymasın, kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Bir döneme damga vuran Çiçek Taksi dizisinde 'Manolya' karakterine hayat veren Tuna Arman, Çocuklar Duymasın dizisine transfer oldu. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tüm detaylar haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın final yapacağı haftalardır konuşuluyordu ancak dizi tam gaz devam ediyor. Çocuklar Duymasın dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı.

EKİBE TUNA ARMAN DAHİL OLDU

Haluk ve Meltem'in boşanma sürecinin işlendiği Kanal D'nin dizisi Çocuklar Duymasın'a ortalığı karıştıracak yeni bir karakter geliyor.

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç, Volkan Severcan gibi isimlerin başrolünü paylaştığı diziye, Tuna Arman dahil oluyor.

TUNA'NIN ESKİ EŞİNİN ANNESİNİ CANLANDIRACAK



Tuna Arman dizide Tuna'nın eski eşi Merve'nin annesini canlandıracak. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü 24 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında yer alacak.

Tuna Arman Çiçek Taksi dizisinde rol almıştı:



ÇOCUKLAR DUYMASIN 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Haluk'tan ayrılmayı kafaya koyan Meltem, boşanma davası açsa da Haluk'tan boşanamadı. Yeni bölümde esmer güzelden kıskandığı Haluk'u bu sefer de evde basıyor. İpler iyice kopacak.

Haluk ve Meltem'in kızları Duygu, yeni bölümde diziye dönerek büyük bir sürpriz yapıyor. Duygu, annesiyle babasını barıştırmaya çalışıyor.

Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümü 24 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında yer alacak.





Haberin Devamı