Spor Tuncay Şanlı'dan Gümüşlük Gençlikspor'a destek

Tuncay Şanlı'dan Gümüşlük Gençlikspor'a destek

Paylaş
Tuncay Şanlı'dan Gümüşlük Gençlikspor'a destek

Başkanlığını oyuncu Nejat İşler'in yaptığı Gümüşlük Gençlikspor'un maçını izlemek için Bodrum'a giden Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, Sarı-Siyahlı taraftarların ilgi odağı oldu.

Bu sezon bir süre Sakaryaspor'u çalıştıran Tuncay Şanlı, önümüzdeki sezon yeniden sahalarda olabileceğini mesajını verdi.

Muğla Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşlük Gençlikspor'un Muğla Üniversitesi'ni 5-1 yendiği karşılaşmayı arkadaşı Nejat İşler'le birlikte izleyen Tuncay Şanlı, amatör takımlara daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Nejat İşler ve Turcay Şanlı maç boyunca yerlerinde durmazken, sık sık futbolculara taktik verdi. Tuncay Şanlı devre arasında ve maç bitiminde Gümüşlüklü taraftarlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi, sohbet etti.

NEJAT İŞLER OLMASAYDI...


Nejat İşler'in futbola verdiği desteğin çok önemli olduğunu dile getiren Şanlı, "Türk futboluna sağladığı katkı için Nejat İşler'e teşekkür ediyorum. Ben de kendisini sevdiğim için destek vermek istedim, Bodrum'a gelerek Gümüşlükspor maçını izledim. Takım da inşallah istediği yere gelir. Futbolun beşiği amatör ligdir. Amatör takımlara destek vermek, onların şevkini üst seviyeye çekmek çok önemli. Bu desteklerin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte görüyoruz. Nejat İşler olmasaydı Gümüşlükspor'u bu kadar konuşmazdık. Bir kaç hafta Bodrum'dayım. Burada kaldığım sürece gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda takıma destek vereceğim" dedi.

Bu sezon 3'üncü Lig takımlarından Sakaryaspor'da 13 hafta teknik direktör olarak görev yapan Tuncay Şanlı, basın mensuplarının sorusu üzerine yeniden sahalara dönmek istediğini belirterek, "Yeni projelerimiz var. Bir yola çıktık. Sahaya yeniden indik. Futbolun diğer tarafında olacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda Türk futboluna en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Ben şu anda taraftarım. Kalbimiz gönlümüz her zaman Fenerbahçe'de olacak" diye konuştu.

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler ise yeni saç tarzı ile dikkat çekti. Bu hafta Gümüşlük Gençlikspor olarak şampiyonluklarını ilan etmeyi amaçladıklarını ancak Yeni Milasspor'un da haftayı galibiyetle kapatması yüzünden ertelediklerini belirten İşler, "Yeni Milasspor maçından haber bekliyorduk. Onlar da yenince bizim şampiyonluk son maça kaldı. Bir hafta daha bekleyeceğiz. Bu sene sezon şahane bir takımımız var ve bu şampiyonluk bizim hakkımız. Haftaya Milas berabere yenilir ya da berabere kalır, biz kazanırsak şampiyonuz" diye konuştu.

Haberin Devamı