Spor Tuncay'ın akibeti belli oldu

Tuncay'ın akibeti belli oldu

Paylaş
Tuncay'ın akibeti belli oldu

Birçok kulübün takibinde olan ve Stoke City'de mutlu olmamasından dolayı ayrılık ihtimali sık sık gündeme gelen Tuncay Şanlı'nın geleceği netleşti

Tuncay Şanlı, ara transfer döneminde kesinlikle kulübünden ayrılmayacak. Wigan, Blackburn, Sunderland, Bursaspor ve Liverpool gibi kulüplerle adı transfer dedikodularına karışan milli futbolcumuz, her şartta İngiltere’de devam etmek istediği kariyerinde devre arasında takım değişikliği yapmayacak.

Tuncay’ın bugüne kadar yıldızının barışmadığı Tony Pulis de Tuncay’a ihtiyacı olduğunu ve “Sezonun ikinci yarısında geniş kadronun faydasını göreceğiz” dediği öğrenildi.

Bu açıklamadan sonra Tuncay’ı iyi bir bedel karşılığı satmaya yanaşabilecek olan Stoke yönetiminin de bu konuda geri adım atması bekleniyor.

Tüm bu gelişmelerle beraber Premier Lig’de sezonun tamamlanmasına kadar Tuncay’ın Stoke City’de forma giymesi kesinleşirken sezon sonu transfer dönemindeki gelişmelerin Tuncay’ın sezon sonuna kadar alacağı dakikalara ve göstereceği forma bağlı olarak şekillenmesi bekleniyor.

Milli futbolcumuz bu sezon görev aldığı 8 maçta sadece Manchester United’a karşı 1 gol atabildi.

Haberin Devamı