Tunceli Tunceli'de şehit öğretmenler için kampanya

Tunceli'de şehit öğretmenler için kampanya

Paylaş
Tunceli'de şehit öğretmenler için kampanya

Tunceli'de şehit öğretmenler için kampanya

TUNCELİ,(DHA)- AK Parti Tunceli İl Başkanlığı, şehit öğretmenlerin isimleri cadde ve sokaklara verilmesi için kampanya başlattı.
AK Parti Tunceli İl Başkanlığı'nca 2 yıldır sürdürülen 'Şehitlerimizin nasihati emanetimizdir' kampanyası kapsamında şehit olan öğretmenlerin adlarının cadde ve sokaklara verilmesi için çalışma başlatıldı. Kampanyaya ilişkin AK Parti İl Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, Tunceli Belediye ve ilçe belediyelerine şehit öğretmenlerin adlarının cadde ve sokaklara verilmesi için çağrıda bulunuldu. Açıklamada, şöyle denildi:
"AK Parti Tunceli İl Başkanlığı olarak 'Şehitlerimizin nasihati emanetimizdir' teması ile 2 yıldır kentimizde şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler günü öncesi ise şehit öğretmenlerimize yönelik bir sosyal farkındalık çalışması başlattık. Terör örgütü PKK başta olmak üzere bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen öğretmenlerimizin isimlerini kentimizin sokaklarında yaşatabilmek adına 7 ilçe, 1 belde ilçe başkanlarımız ile görüşülüp komisyon kurmaları için çağrıda bulunduk. Mahalle başkanlarımız öncülüğünde belediye meclis üyelerimiz bir bütün AK Parti Tunceli ailesi olarak şehit öğretmenlerimizin isimlerinin yaşatılması için bir kampanya başlattık."

Haberin Devamı