Türkiye (Son Dakika) Tur midibüsü kaza yaptı: 15 yaralı

Tur midibüsü kaza yaptı: 15 yaralı

Paylaş
Tur midibüsü kaza yaptı: 15 yaralı

Isparta'da İranlı turistleri taşıyan Ferdi Karagöz yönetimindeki midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 kişi yaralandı. Sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi

Süleyman Demirel Havalimanı’ndan aldığı 26 İranlı turisti Antalya’ya getiren Ferdi Karagöz yönetimindeki midibüs, saat 10.30 sıralarında Isparta Çevreyolu Anadolu Mahallesi yakınlarda, yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, sürücü Ferdi Karagöz ile aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 14’ü turist, 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla Isparta’daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

Yaralılardan midibüs sürücüsü Ferdi Karagöz’ün hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
Yara almadan kurtulan diğer turistler ise sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından başka bir araçla Antalya’ya gönderildi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)