Tokat Turhal Belediyesi'nden ihtiyaçlılara ramazan yardımı

Turhal Belediyesi'nden ihtiyaçlılara ramazan yardımı

Paylaş
Turhal Belediyesi'nden ihtiyaçlılara ramazan yardımı

Turhal Belediyesi'nden ihtiyaçlılara ramazan yardımı

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediyesi, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla yüzlerce gıda kolisi ve sosyal yardım çekleri dağıttı.
Turhal Belediyesi ramazan ayı nedeniyle ilçede yaşan ihtiyaç sahibi ailelerine yardımlara devam ediyor. Turhal Belediyesi tarafından ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi ailelere desteklerin devam edeceğini belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, 800 gıda kolisi ve 900 sosyal yardım çeki dağıtıldığını söyledi.
Vatandaşların dualarına talip olduklarını söyleyen Başkan Bekler, "Bu yıl salgın nedeniyle sofralar ayrı ama gönüllerimiz bir. Ama bizler her zaman olduğu gibi ramazan ayında da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ramazan ayı, birlik ayıdır, beraberlik ayıdır, rahmet ayıdır. Böylesine müstesna bir ayda dayanışmanın ve yardımlaşmanın daha da büyük bir önem taşıdığına şahit oluyoruz. Turhal Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın huzuru içerisindeyiz. Bizler vatandaşlarımızın yalnızca dualarına talibiz. Mahalle muhtarlarımızla işbirliği içerisinde gıda kolisi ve sosyal yardım çeklerimizi dağıtmaya devam edeceğiz. Allah sofranızdan bereket, hanenizden sağlık ve huzuru eksik etmesin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı