Tokat Turhal'ın ilk kapalı yüzme havuzu projesi tamamlanıyor

Turhal'ın ilk kapalı yüzme havuzu projesi tamamlanıyor

Paylaş
Turhal'ın ilk kapalı yüzme havuzu projesi tamamlanıyor

Turhal'ın ilk kapalı yüzme havuzu projesi tamamlanıyor

Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ın Turhal ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve belediye işbirliğiyle yapımına başlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesinde sona gelindi. Turhal Belediye Başkan İlker Bekler, Turhal'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
Turhal ilçesi Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Osman Gazi Mahallesi'nde yapımına başlanan kapalı yüzme havuzu projesinde sona yaklaşıldı.
Turhal’ın ilk kapalı yüzme havuzu olma özelliğini taşıyan tesiste sona gelindiğini belirten Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler; Turhallıların spor yapabilecekleri yeni alanları kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.
Başkan Bekler "Gençlerimize, Turhallılara spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandırmanın, Turhal’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz iki yıllık süreçte söz verdiğimiz projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Turhal Belediyesi olarak tesis yatırımlarına devam edeceğiz. Belediyemiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle ilçenin ilk kapalı yüzme havuzunu Osman Gazi Mahallemize inşa ettik. 1260 metrekare alanda inşa ettiğimiz olimpik havuzumuzun açılışını pandemi sonrasında yaparak kullanıma açacağız. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzumuz 7’den 77’ye her yaşta Turhallıyı yüzme sporu ile buluşturacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı