Türkiye (Son Dakika) Turizm cennetinde akıllara durgunluk veren olay! Tur otobüsüne molotof attı

Turizm cennetinde akıllara durgunluk veren olay! Tur otobüsüne molotof attı

Paylaş
Turizm cennetinde akıllara durgunluk veren olay! Tur otobüsüne molotof attı

Aydın Kuşadası’na tatile gelen yerli bir turist aynı otelde kaldığı ve tartıştığı Sırp turistlerin BG 1339 IR plakalı otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Otobüsteki yangın kısa sürede söndürülürken, saldırgan olayın ardından yakalandı.

Aynı otelde kalan bir yerli turist ile Sırp turist kafilesi arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, aşırı derecede alkol alan Türk ile Sırp turistler arasındaki tartışma otel yöneticilerinin araya girmesi ile büyümeden önlendi. Olayın ardından otelin dışına çıkan Türk turist bir benzinciye giderek benzin aldı ve aldığı benzini de iki bira şişesine doldurdu.

Haberin Devamı

TURİSTLERİ TAŞIYAN OTOBÜSE MOLOTOF ATTI

Daha sonra tekrar otelin bulunduğu caddeye gelen saldırgan, yolun karşısından, iki adet molotof kokteylini otelin önünde park etmiş durumda bulunan Sırp turistleri taşıyan otobüse fırlattı.

Saldırının ardından patlamayla yanmaya başlayan otobüse ilk olarak otel personeli, ardından da itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alınırken, kaçmaya çalışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.