Beyşehir Turizm fakültesi öğrencileri, gazileri unutmadı

Turizm fakültesi öğrencileri, gazileri unutmadı

Paylaş
Turizm fakültesi öğrencileri, gazileri unutmadı

Turizm fakültesi öğrencileri, gazileri unutmadı

Muhammed SIDAL/BEYŞEHİR,(Konya)(DHA)- KONYA'nın Beyşehir ilçesinde öğrenim gören turizm fakültesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede yaşaşan 14 gazi adına fidan dikti.
Selçuk Üniversitesi Ali Akkanat Turizm Fakültesi öğrencileri, ilçede bulunan gazilerle 'Turizm önce vefadır' sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya geldi. Öğrenciler, ilçedeki 14 gazi adına, fakültelerinin karşısındaki ormanlık alana birer ifdan dikti. Her yıl bu projenin devam edeceğini belirten turizm fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Cennet Balaban, biz bu projeyi bu yıl son sınıf öğrencileri olarak başlattık, bundan sonra da her yıl geleneksel hale gelecek. Balaban, ''Gazilerimizle vakit geçirerek onların hayat hikâyelerini dinleyerek onların kendilerini özel hissetmelerini ve unutulmadıkları göstermek için böyle bir proje hazırladık. Proje kapsamında gazilerimize çok anlamlı kendi isimlerini taşıyan 14 fidanı birlikte üniversitemizin üstündeki ormanlık alana diktik. Fidanları diktikten sonra kendi ellerimizle hazırladığımız ikramlıkları gazilerimize sunduk. ''dedi.
Türkiye Harp Malülü, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, ''Öğrencilerimizin bu anlamlı projelerinde bizleri unutmayıp özel hissettirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı