Ekonomi Turizmde yeni moda: Denizaltı ile tur!

Turizmde yeni moda: Denizaltı ile tur!

Paylaş
Turizmde yeni moda: Denizaltı ile tur!

Lüks turizmin merkezi olarak kabul edilen Maldivler’de artık yeni moda denizaltı turları… Maldivler’de hizmet veren kiralık denizaltılarla su altındaki yaşamı keşfetmek mümkün. 1 saatlik turun maliyeti ise bin 800 dolar

Dünyada en önemli balayı merkezleri arasında başı çeken Maldivler’de lüks sınır tanımıyor… Türk turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği ve turkuvaz renkli deniziyle ün yapmış Maldivler, deniz altı yaşamının güzelliklerini artık mini denizaltılarla ziyaretçilerine sunuyor. Four Seasons tarafından başlatılan uygulama kapsamında, dileyen ziyaretçiler Super Falcon 3S model mini denizaltıyla deniz altını keşfe çıkabiliyor.

Haberin Devamı

1 SAATİ BİN 800 DOLAR

37 metre derinliğe kadar inebilen denizaltının kapasitesi 3 kişi. Dolayısıyla pilotun dışında 2 yolcu mini denizaltına binebiliyor. Yaklaşık 1 saat süren turun maliyeti ise 1.800 dolar. Denizaltında yolculuk yapabilmek için belli boy ve kiloya da sahip olmak gerekiyor. Buna göre 120 kilonun üzerindekiler ve boyu 1.90’ın üzerinde olanlar denizaltına kabul edilmiyor.