Sağlık Türk - Alman Jinekoloji Kongresi dünyaca ünlü profesörlere ev sahipliği yapacak

Türk - Alman Jinekoloji Kongresi dünyaca ünlü profesörlere ev sahipliği yapacak

Paylaş
Türk - Alman Jinekoloji Kongresi dünyaca ünlü profesörlere ev sahipliği yapacak

Türkiye ve Dünya jinekoloji camiasının da çok yakından takip ettiği uluslararası Türk-Alman Jinekoloji Kongresi, 27 Nisan – 1 Mayıs 2018 tarihlerinde Kıbrıs’ta gerçekleşecek

Bu yıl 12.cisi gerçekleşecek olan Türk –Alman Jinekoloji Kongresi’nde Türkiye’nin ve dünyanın önemli jinekologları bir araya gelecek. Güçlü bilim adamlarından oluşan öğretim üyeleriyle beraber, jinekoloji alanında lider olarak, uluslararası platformda saygınlık ve Türkiye’nin temsil edilmesine katkıda bulunan TAJEV (Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı) tarafından özel olarak hazırlanan bilimsel programda kurslar, eğitimler, uydu sempozyumları ile beraber canlı cerrahiler ve pek çok yenilik yer alacak.


AÇILIŞ KONUŞMASINI CİHAT ÜNLÜ YAPACAK


Prof. Dr. Cihat Ünlü’ nün açılış konuşması ile başlayacak olan kongrede, Prof. Dr. Farr Nezhat ‘Kalıtsal Kanser Riski Değerlendirmesi’, Prof. Dr. Camran Nezhat ‘Sessiz böbrek kaybını önlemede GU endometriyozis yönetimi’, Prof. Dr. Jan Deprest ‘Intrauterin fetal cerrahi’, Prof. Dr. Thomas Ebner ‘Mitokondriyanın erken embriyonik gelişim bakımından önemi ve gelecekteki YÜT uygulamalarında olası törapatik girişimler’, Prof. Dr. Frank Chervenak ‘Profesyonellik: Obstetrik ve jinekolojinin temeli’ sunumlarını gerçekleştirecekler.

Kongrede, biri Almanya’dan, diğeri ise İstanbul’dan olmak üzere, iki interaktif canlı cerrahi sunum gerçekleşecek.


TEDAVİ YÖNTEMLERİ TARTIŞILACAK


Farklı ülkelerden 150’ye yakın konuşmacının yer alacağı 12. Türk Alman Jinekoloji Kongresi’nde; sosyal amaçlı üremenin korunması, genital estetik, anne kanında bebeğe ait DNA’nın incelenmesi, üremeye yardımcı teknikler, anne karnında fetüse uygulanan cerrahi yöntemler ve yumurta yaşlanmasında genetik faktörler ve bunların tedavi yöntemleri tartışılacak.


ÇEŞİTLİ KURSLAR VERİLECEK


Jinekoloji dünyasında birçok yeni yöntemin ve metodun açıklanacağı kongre, interaktif sunumlar ve tartışma oturumlarıyla renklendirilecek. Kongreye 12 farklı ülkeden ve Türkiye’den 1500’e yakın doktorun katılması beklenirken, doktorlara Genital Estetik, Kolkoskopi, Kadın kanserleri, Kısırlık – korunma sistemleri, Regli ağrıları, kanser ağrıları ve doğumda kanama, kanamaya bağlı anne ölümleri ile ilgili kurslar verilecek.

Haberin Devamı