Gündem Türk bayrağı bu görüntüsüyle büyüledi

Türk bayrağı bu görüntüsüyle büyüledi

Paylaş
Türk bayrağı bu görüntüsüyle büyüledi

İstanbul Fatih’te yer alan tarihi Yedikule Surları'na yansıtılan Türk bayrağı adeta görsel şölen sundu. Görenleri heyecanlandıran ay yıldızlı yansı adeta Türk bayrağını tarihle buluşturdu

İstanbul’un simgeleri arasında yer alan tarihi Yedikule Surları'nın güzelliğine Türk bayrağının da ihtişamı eklenince ıssız Yedikule Zindanları'nın arasında büyüleyici görüntüler ortaya çıktı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ


Yedikule Surları'nın Kennedy Caddesi üzerinde kalan kısmına yansıtılan ay yıldız geceyi aydınlatırken, renkli görüntüler oluşturdu. Etkileyici görüntülerin ortaya çıktığı aydınlatma, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşların durarak önünde fotoğraf çekildiği tarihi surlar adeta yapılan yansıyla adeta Türk bayrağını tarihle buluşturdu.


"TARİH İLE BAYRAĞI BİR ARADA GÖRDÜK"


Cadde üzerinde yürüyüş yapan bir vatandaş, “Tarih ile bayrağı bir arada gördük, bayrağımızı seviyoruz her gördüğümüz zaman bizlere heyecan veriyor. Bayrak bizim millet olarak varlığımızın önemli unsurlarından birisidir. Bu yansıyı gördüğümüz zaman heyecanlanıyoruz tabii ki. Bayrak milli bir semboldür, harcanmaması gerekir ama gerekli yerlerde de olması gerekir” dedi.

"GURUR DUYUYORUM"


Türk bayrağı yansısının önünden geçerken heyecanlandığını belirten Berke Çayır ise, “ Bu yansıyı gördüğüm zaman heyecanlanıyor ve duygulanıyorum. Geçerken gördüğüm zaman gurur duyuyorum, bunun gibi görseller yapıldıkça daha hoş daha güzel duygulara sokuyor ve güzel duruyor” şeklinde konuştu.

(Ufuk Kıvık /İHA)