Eğitim - Kariyer Türk Eğitim Derneği'nden kermes

Türk Eğitim Derneği'nden kermes

Paylaş
Türk Eğitim Derneği'nden kermes

Türk Eğitim Derneği, ülke genelinde okullarını yaygınlaştırarak, daha çok sayıda öğrenciye çağdaş ve nitelikli bir eğitim sağlamayı amaç edinmiştir. Bununla birlikte, eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle birlikte; başarılı fakat maddi olanaksızlıklar nedeniyle nitelikli bir eğitime erişemeyen öğrencilere burs sağlamaktadır. Bu kapsamda, Türk Eğitim Derneği Gönüllüler Komitesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen kermes Ankara’daki Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kermes kapsamında elde edilen bağışlar Türk Eğitim Derneği’nin “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye IV” kampanya fonuna aktarılacaktır. Kermes alanına giriş davetiyeyle mümkündür.


Türk Eğitim Derneği, geleceğe yön veren çocuklar yetiştirme hedefiyle gün geçtikçe çeşitlenen benzersiz bir burs sistemiyle hizmet vermektedir. Eğitim alanındaki çalışmalarını 90 yıldır gururla sürdüren Türk Eğitim Derneği, bugüne kadar binlerce öğrenciye burs olanağı sağlamıştır. Türk Eğitim Derneği bünyesinde gönüllü olarak çalışmalarını sürdüren yaklaşık 140 gönüllünün oluşturduğu 10 gönüllü komitesi bulunmaktadır. Gönüllü Komiteleri, Türk Eğitim Derneği burs uygulamalarıyla eğitimlerine devam eden öğrencilerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerini desteklemek üzere etkinlikler düzenlemekte ve burs fonuna kaynak yaratmak üzere pek çok organizasyon gerçekleştirmektedir.

Ankara’daki Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 3-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek kermesten elde edilen bağışlar, Türk Eğitim Derneği’nin “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye IV” kampanya fonuna aktarılacaktır.

Haberin Devamı