Ekonomi Türk firmasından önemli iş birliği anlaşması

Türk firmasından önemli iş birliği anlaşması

Paylaş
Türk firmasından önemli iş birliği anlaşması

Ülkemizin inşaat firmalarından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye’ de ve yurt dışında yıllardan beri faaliyetlerini sürdüren, Ankara'da JW Marriott ve Antalya Belekte Calista Luxury Resort yatırımlarıyla bilinen Özdoğan Grup, bünyesinde bulunan Özkar İnşaat ile önemli bir anlaşmaya daha imza attı

Uluslararası müteahhitlik listesinde bulunan Grup, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük inşaat firmalarından olan Strabag firması ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

İmza törenine Özdoğan Grup’tan Yönetim Kurulu üyeleri Yasin ÖZDOĞAN ve Ali ÖZDOĞAN ile Genel Müdür Yardımcısı Osman Nüvit AKKOR katılırken, Strabag firmasından ise Genel Müdür Jürgen RASCHENDORFER ve İş Geliştirme Müdürü Martin PROCHINER katıldı. Bu anlaşmaya göre, iki firma bundan sonra Asya, Arap Yarımadası, Kuzey Afrika ve Güney Amerika bölgelerinde çıkan ihalelerde birlikte hareket etme kararı aldı.

''İKİ FİRMANIN TEKNİK GRUPLARI ÇALIŞMALARA BAŞLADI''

Bu gelişme ile ilgili olarak, Özdoğan Grup Yönetim Kurulu üyesi Ali Özdoğan, “Bu anlaşma ile Grubumuzun yurt dışındaki büyük ölçekli projelerde yer almasının daha da kolaylaşması, Türk iş gücünün dünyanın birçok bölgesine yayılması ve ülkemize ekonomik fayda sağlanması hedeflenmektedir. Bu anlaşma çerçevesinde iki firmanın teknik grupları çalışmalara başladı. En kısa süre içinde umuyorum ki güzel sonuçlar alırız.” açıklamalarında bulundu.

Haberin Devamı