Magazin Türk güzeline vize engeli!

Türk güzeline vize engeli!

Paylaş
Türk güzeline vize engeli!

16 Mart'ta Almanya'nın Usedom Adası'nda yapılacak "Top Model Of The World" yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Sezgi Tüzel, Almanya'dan vize alamayınca adayların Köln'deki lansman toplantısına katılamadı

Almanya'nın Polonya sınırında bulunan Usedom Adası'nda 16 Mart'ta bu yıl 18'incisi düzenlenecek "Top Model Of The World" yarışmasına katılacak ülke temsilcisi güzeller Köln'de ilk kez görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Ancak 45 adaydan biri aralarında yoktu. O da Türkiye'yi yarışmada temsil edecek olan Sezgi Tüzel'di. Organizasyonu yapan MGO yetkilileri Tüzel'in Almanya'dan vize alamadığını söylerken "Vize sorununun ortadan kalkması ve Tüzel'in yarışmanın finaline katılması için uğraşıyoruz" dedi.

İKİ KEZ TÜRK ADAY KAZANMIŞTI

Aynı zamanda bir moda tasarımcısı olan Sezgi Tüzel'in vize başvurusunda ne gibi bir problem yaşadığı konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Yarışmada birincilik tacını daha önce iki kez Türk temsilci takmıştı.

2000'de Yeliz Çalışkan ve 2003'te Nihan Akkuş "dünyanın en iyi top modeli' unvanına layık görülen Türk güzeller oldu. (Sabah)