Merkez Türk Kadınlar Konseyi, misafire hasret kalan yaşlılara moral verdi

Türk Kadınlar Konseyi, misafire hasret kalan yaşlılara moral verdi

Paylaş
Türk Kadınlar Konseyi, misafire hasret kalan yaşlılara moral verdi

Türk Kadınlar Konseyi, misafire hasret kalan yaşlılara moral verdi

ADANA,(DHA)- TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Akdeniz Bölge Başkanı Avukat Meryem Türktekin ile TKKD Adana Şubesi üyeleri, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir misafir kabul etmeyen huzurevi sakinlerini ziyaret edip moral verdi.
Ülke genelinde koronavirüs pandemisi nedeniyle huzurevleri bir yılı aşkın süre ziyaretçi kabul etmedi. Vakaların azalmasıyla birlikte alınan kararla, ziyaretler yüksek tedbirlerle yeniden başladı. TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Meryem Türktekin, yaşlılara moral vermek için hafta sonu TKKD Adana Şubesi üyeleriyle Adana Huzurevi'ni ziyaret etti. Türktekin, karanfil ve gül verdiği yaşlılarla sohbet etti. Huzurevi sakinleri de pandemi öncesinde olduğu gibi kalabalık misafirlere hasret kaldıklarını belirterek, Türktekin ve beraberindekilerin ziyaretinden mutlu olduklarını dile getirdi.
Ziyaretin sonunda, Türktekin, Huzurevi Müdürü Serdar Güneş’e, Hitit İmparatorluğu döneminde güçlü Anadolu kadını ve barış kraliçesi olarak bilinen Puduhepa temalı seramik tabak hediye etti. Türktekin, huzurevi çalışanlarına pandemiyle fedakarca mücadele ettikleri için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı