Isparta Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Paylaş
Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 yaşında

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Polis Haftası kutlamaları İl Emniyet Müdürü Metin Akay'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Ardından teşkilat mensupları saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü dolaysısıyla Vali Ömer Seymenoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve beraberindeki emniyet mensuplarını kabul ederek, Polis Teşkilatı'nın gününü kutladı, tüm mensuplara sevgi ve selamlarını iletti. Ziyarete emniyet mensuplarıyla birlikte gelen polis üniformalı miniklerle de yakından ilgilenen Vali Seymenoğlu, Eflin ve Mehmet Efe kardeşlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Covid-19 salgınıyla mücadelede aktif rol alan Emniyet Teşkilatı'na teşekkür eden Vali Seymenoğlu “Salgınla mücadele sürecinde, görevi sırasında vatandaşlarımıza yardımcı ve yol gösterici olan, pandeminin sunduğu yeni ve olağanüstü şartlar altında vatandaş odaklı hizmet anlayışını esas alarak üstün gayret ve özveri gösteren emniyet mensuplarımızın çalışmalarını takdir ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı