Magazin Türk pop müziğinin efsane isimleri aynı karede...

Türk pop müziğinin efsane isimleri aynı karede...

Paylaş
Türk pop müziğinin efsane isimleri aynı karede...

Usta sanatçı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Efsane isimlerin yer aldığı kare büyük ilgi gördü. Düştüğü not ise duygulandırdı.

Şarkıcı Murat Evgin, 80'lerde çekilmiş çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Takipçilerini yılalr öncesine götüren eden Evgin, o güne dair hatırladıklarını anlattı.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLUĞUMDAN KALAN TEK KARE"

"80’lerin sonu ailem ve sevgili Sezen Aksu, Onno Tunç, Gül Oğuz, Mustafa Oğuz ile İstanbul Boğazı’nda teknede bir hafta sonu. Uyku tulumlarında uyumalar, hep birlikte denize girmeler. Bu fotoğrafta ben ağlıyor muyum, niye ağlıyorum hatırlamıyorum. Sol tarafımda oturan genç̧ kız da sevgili ve değerli müzisyen Ayda Tunçboyacı. Sanıyorum efsane müzisyen Onno Tunç ile çocukluğumdan kalan tek kare."

"AYNI ORTAMDA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

"Daha ileriki yaşlarımda da babam, ben ve Onno Tunç, Kıbrıs’ta bir müzik yarışmasında birlikteydik. Onlar jürideydi. Türk Pop Müziği’nin en önemli eserlerini besteleyen ve orkestrasyonları yapan dahi müzisyen ışıklar içinde uyu. En güzel ve sıra dışı konserlerin yaratıcısı o yıllarda babamın, MFÖ’nün, Sezen Aksu’nun efsane menajeri Mustafa Oğuz ve çok sevgili eşi, ülkemizin ‘Sıla’, ‘Hayat Şarkısı’ gibi en önemli dizilerinin yönetmeni Gül Oğuz. Çocukluğumda onlarla aynı ortamda olmaktan dolayı, sohbetlerine katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum."

Haberin Devamı